Parcel service

Wanneer u bij De Staalfabriek een ruimte huurt, dan kunt u ook van onze dienst ‘parcel service’ gebruik maken. Dit houdt in, dat u uw pakketten ‘per adres’ naar De Staalfabriek kunt laten sturen. Wij ontvangen uw pakket, en u kunt het bij ons op een door u gewenst moment afhalen. Of wij leggen het in uw gehuurde ruimte. U kunt dus ‘uw eigen ding’ doen. Uw pakketten mogen ook groot zijn, bijvoorbeeld een krat of een pallet. Wij lossen of laden deze indien nodig met onze eigen pompwagen. Of als ze nog groter of zwaarder zijn, kunnen wij pallets en grote objecten met onze heftruck of zelfs fabriekskraan lossen. Het maximale gewicht kan zelfs 10 ton zijn.

De Staalfabriek ziet het als service -‘dus zonder kosten’- om uw pakketten in ontvangst te nemen. Echter, wanneer wij met de pompwagen of met de heftruck of kranen moeten lossen, rekenen wij hiervoor een standaardtarief. Dit geldt ook voor het verzenden: laden met de pompwagen enzovoort kost geld, maar voor kleine pakketjes is het gratis. Wel moet u bij Post.nl de betaling al gedaan hebben, en het adres met de barcode op het pakket aangebracht zijn. Wij brengen aan het einde van de dag dan de pakketten gratis naar het afgiftepunt van Post.nl (Staples in Duivendrecht).

Ook staat onze bestelbus tot uw beschikking. In voorkomende gevallen kunnen wij uw spullen vervoeren naar of van een door te bepalen plaats tegen een interessant tarief.

Een bijzondere vorm van onze parcel service zijn onze inpakdozen, ook wel verhuisdozen genoemd. Deze zijn te huur, maar ook te koop. De dozen zijn van een uitstekende kwaliteit.

 

 

 

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.