Hijsgereedschap

De staalfabriek beschikt over verschillende gereedschappen voor verticaal transport. Heftruck, pompwagens en kranen. Wij zijn u graag met deze hijsgereedschappen tot uw dienst. Klanten van De Staalfabriek kunnen in principe hierover beschikken. Wel is het zo, dat voor het gebruik van de heftruck een heftruckcertificaat, en voor het gebruik van de kranen een hijscertificaat is vereist. Indien men niet over een dergelijk certificaat beschikt, kunnen wij met de heftruck of hijskraan de ‘hijsklus’ klaren.

 

Het maximale hefvermogen van de pompwagen is 1.000kg, de heftruck 2.500 kg, de kranen 10.000 kg. Met 2 kranen kunnen wij een niet te zwaar beladen container laden of lossen.

 

Een van onze klanten zit in het trapeze-werk. Op de foto hiernaast is te zien, hoe op een heel bijzondere wijze gebruik wordt gemaakt van onze kranen. Onze klant zet hier een sterk staaltje trapezewerk neer. Ook dit kan bij De Staalfabriek. Maar in dergelijke gevallen geven wij geen adviezen. Behalve dan, dat wij hebben gegarandeerd dat onze kraan deze last kan dragen…..

 

 

 

 

 

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.