Een parkeerplaats

Hierbij moet u denken aan het parkeren van een personenauto, vrachtauto, bus en/of aanhangwagen. Dit kan voor een langere tijd zijn, bijvoorbeeld omdat u uw auto niet meer op de openbare weg kan parkeren om wat voor reden dan ook (bijvoorbeeld omdat u uw auto hebt geschorst zodat u geen houderschapsbelasting en verzekeringspremie behoeft te betalen). Of u heeft een andere reden waarom u uw auto voor een lagere tijd niet onbeheerd wil laten op de openbare weg. Wij bieden parkeerplaatsen zowel binnen als buiten aan. Hieronder impressies zowel van ‘binnenparkeerders’ als van ‘buitenparkeerders’.

Hieronder enkele impressies van voertuigen die buiten zijn geparkeerd. De tarieven van buiten parkeren zijn natuurlijk lager dan van binnen parkeren.

 

Daarbij kunnen wij u ook de service verlenen om uw auto/aanhangwagen van stroom te voorzien. Dit kan nodig zijn als u spullen in uw auto/aanhangwagen hebt die gekoeld moeten blijven. Dit geldt voor zowel voertuigen die binnen zijn geparkeerd, als voor die zijn buiten geparkeerd.

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.