Een tijdelijke werkplek

Bij een tijdelijke werkplek denken we vaak aan een ruimte met een ‘werkbank’. Wij hebben ervaren, dat die het minst wordt gebruikt. Daarom hier een bloemlezing van manieren waarop zo’n werkplek in de afgelopen jaren bij De Staalfabriek is gebruikt.
Eerste voorbeeld. Een modelbouwer had de opdracht voor ronde zitbanken in de vorm van een reuze grote kop- en schotel in Delfts blauw, ter gelegenheid van de opening van het NS-station in Delft. Ze zijn in een maand tijd in De Staalfabriek vervaardigd. De makers van deze bijzondere zitbanken -zelf hebben ze een klein atelier waar ze alles hadden voorbereid- hebben zodoende maar voor één maand een werkplek bij De Staalfabriek gehuurd. Voordelig en praktisch.

 

Een ander voorbeeld. Wij werden benaderd om een inventaris van een groenvoorzieningsbedrijf die de klant had aangekocht uit een faillissement tijdelijk op te slaan. Later zou de inventaris geveild worden. Een catalogus werd gemaakt, daarna werden kijkdagen bij De Staalfabriek georganiseerd. De veiling zelf ging via internet. Wij hebben tijdens het hele traject hand- en spandiensten verleend. De verkopende eigenaar van de spullen heeft met ons overlegd hoe en waar hij de spullen overzichtelijk uit kon stallen. Verder hebben wij tijdens de kijkdagen de bezoekers niet alleen ‘de weg gewezen’ maar ook koffie geserveerd. Tenslotte hebben wij onze diensten verleend voor een ordelijk verloop van het afhalen van de gekochte spullen. Dus als u een veiling wilt organiseren, kunt u De Staalfabriek erbij betrekken.

 

Verder kan met bij een tijdelijk werkplek denken aan het -gedurende een week, enkele weken of enkele maanden-  ombouwen van een bestelauto. Of een proefmontage voor een decor of zelfs het werken aan een heuse maan. Deze maan van ©Stichting-Barstow (moonburn) was voor het eerst ’te gast’, toen deze werd beschilderd met fluoriserende verf ten behoeve van Amsterdam-Lighting (2014). Dit schilderen kon alleen gebeuren in een donkere ruimte, dus ‘s-nachts. Wederom was zij ’te gast’ voor reparatie ten behoeve van een light-show in Canada-Toronto (2017/2018). We hebben vernomen dat deze ‘maan’ daarna in China is tentoongesteld. Dus deze ‘maan’ gaat net zoals de echte maan de wereld rond …..

Al deze voorbeelden zijn bij de Staalfabriek daadwerkelijk gerealiseerd, zoals de foto’s hieronder bewijzen.

Graag willen wij onze klanten van dienst zijn voor het meedenken over hoe de klus uitgevoerd moet worden.

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.