Opslag in een afgesloten ruimte

U moet zich dit voorstellen als een ruimte die alleen voor uzelf toegankelijk is. Deze ruimte is dan een deel van onze grote loodsen. We noemen dit een binnenruimte. Om in uw ruimte te kunnen komen, moet u door twee deuren: de deur van de grote loods, en dan de deur van uw ruimte. En enkele gevallen moet u -als u buiten de openingstijden in uw ruimte moet zijn, ook door een poort om het terrein op te kunnen rijden.
‘Binnenruimte’ kan het volgende zijn. Een container in onze loods. U kunt met uw auto voor de container komen om uw spullen te laden of te lossen. Dus bent u onafhankelijk van het weer.
De containers hebben doorgaans geen binnenverlichting, maar onze led-bouwlamp met accu (geen gedoe met snoeren) biedt goede uitkomst. De inhoud van de container is standaard niet verzekerd. Een inboedelverzekering is wel mogelijk, maar dan moet de waarde van de inhoud van de container bekend zijn.

‘Binnenruimte’ kan ook een gecompartimenteerd deel van onze loodsen zijn. De meest simpele is de ruimte tussen 2 containers. De voorkant kunnen we afzetten met bouwhekken of anderszins. De diepte van de ruimte is circa 6 meter (lengte van de containers links en rechts), en de breedte in principe naar wens, omdat we de containers kunnen verplaatsen. Een andere simpel gecreëerde afgesloten ruimte is een stuk loods dat wij afzetten met bouwhekken (zie foto hieronder). Het voordeel hiervan is, dat wij de oppervlakte snel kunnen vergroten of verkleinen.

Op ons buitenterrein kunt u ook een container huren. Er zijn 2 typen containers: lengte 6 meter (20ft) en 12 meter (40ft). Het buitenterrein is ’s-avonds afgesloten, dus liggen uw spullen veilig. Als u uw container ook op slot heeft gedaan, dan dubbel veilig. Het nadeel van een buitencontainer is, dat met het laden en lossen u in regen en wind kan staan.

Hier genieten onze klanten op ons terras van hun lunch en het mooie weer.

 

Tijdens kantooruren kunt u altijd bij uw ruimte komen. Als u een ruimte in een van de loodsen huurt, dient u zich wel te melden op het kantoor. Wij verschaffen u dan toegang tot de loods. Wij willen weten wie er in de loodsen aanwezig is. Het geeft een prettig gevoel bij de andere huurders te weten dat wij toezicht hebben op wie er in onze loodsen zich bevinden. U heeft een eigen sleutel voor uw ruimte, dus kunt u nadat u in de loods bent, zelf bij uw eigen ruimte naar binnen.

Verder bent u flexibel in de grootte van de ruimte. Als u na verloop van tijd een grotere of kleinere ruimte wilt, kunnen wij er in de meeste gevallen wel een mouw aanpassen.

Wel vermelden we hier, dat de ruimten niet verwarmd zijn. Dus als u spullen wilt opslaan die bijvoorbeeld ’s-winters boven een bepaalde temperatuur (meestal het vriespunt) moeten blijven, dan zijn onze ruimtes ongeschikt.

Verder kunnen wij u houten containers voor opslag (en transport) aanbieden. Die kunnen in een standaard 20ft of 40ft container geplaatst worden. Deze containers kunt u huren en of kopen. Dus heeft u de mogelijkheid om uw container tijdelijk bij ons op te slaan, en kunt u hem later meenemen om elders te lossen. U kunt de container, na koop, in een stalen container zetten, en vervoeren naar de andere kant van de wereld. Het voordeel is nu niet alleen de snelle laad- en los-tijd (van de stalen container), maar ook, dat uw spullen niet vochtig worden. Het hout absorbeert het vocht.

 

Hier vermelden wij onze sleutelservice. Wanneer u een extra sleutel van uw ruimte wilt, dan verzorgen wij dit voor u direct. Wij hebben onze eigen sleutelkopieermachine. Naast het voordeel dat u voor een kopie van een sleutel bij een externe sleutelservice relatief veel tijd kwijt bent met het risico dat deze sleutel niet (goed) past (dus gedoe), leveren wij de sleutel direct. En die past gegarandeerd. Wij checken hem immers zelf.

 

NIEUW     NIEUW    NIEUW     NIEUW
Sinds kort kunt u ook ruimtes huren in ons ‘Blauwe Pand’. Hierin kunnen wij geconditioneerde ruimtes aanbieden. Dus zijn de ruimten wel verwarmd. Op de eerste etage kunnen wij ook kantoorruimten aanbieden. Kantoor-units op tijdelijke basis. In dit pand is ook internet, dat aangesloten is op glasvezel.

NB: Dit pand beheren en exploiteren wij voor derden.

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.