Opslag in een afgesloten ruimte

Denkt u hierbij aan een ruimte die alleen voor uzelf toegankelijk is. Deze ruimte is een deel van onze grote loodsen. We noemen dit een binnenruimte. Om in uw ruimte te kunnen komen, passeert u twee deuren: de deur van de grote loods, en dan de deur van uw ruimte. En in enkele gevallen moet u -als u buiten de openingstijden in uw ruimte moet zijn, ook door een poort om het terrein op te kunnen rijden.
‘Binnenruimte’ kan het volgende zijn. Een container in onze loods. U kunt met uw auto voor de container komen om uw spullen te laden of te lossen. Dus bent u onafhankelijk van het weer.
Als u in de container extra verlichting wilt dan biedt onze led-bouwlamp met accu (geen gedoe met snoeren) goede uitkomst. De inhoud van de container is standaard niet verzekerd. Een inboedelverzekering is wel mogelijk. Daarbij zal worden uitgegaan van de waarde van de containerinhoud zoals door u opgegeven.

‘Binnenruimte’ kan ook een gecompartimenteerd deel van onze loodsen zijn. Hierbij reserveren wij voor u een bepaalde oppervlakte in een onze loodsen. Dit gebied sluiten we af met bouwhekken. Het voordeel hiervan is, dat wij de oppervlakte snel kunnen vergroten of verkleinen (zie foto hieronder).

Op ons buitenterrein kunt u ook een container huren. Er zijn 2 typen containers: lengte 6 meter (20ft) en 12 meter (40ft). Het buitenterrein is ’s-avonds afgesloten, dus liggen uw spullen veilig. Als u uw container ook op slot heeft gedaan, dan dubbel veilig. Het nadeel van een buitencontainer is, dat met het laden en lossen u in regen en wind kan staan.

Hier genieten onze klanten op ons terras van hun lunch en het mooie weer.

 

Tijdens kantooruren kunt u altijd bij uw ruimte komen. Als u een ruimte in een van de loodsen huurt, meldt u zich eerst op het kantoor. Wij verschaffen u dan toegang tot de loods. Wij houden steeds toezicht op wie er in onze loodsen zich bevinden.U heeft een eigen sleutel voor uw ruimte, dus kunt u nadat u in de loods bent, zelf bij uw eigen ruimte naar binnen.

Verder bent u flexibel in de grootte van de ruimte. Als u na verloop van tijd een grotere of kleinere ruimte wilt, kunnen wij er in de meeste gevallen wel een mouw aanpassen.

Wel vermelden we hier, dat de ruimten niet verwarmd zijn. Houdt u hier rekening mee als als u spullen wilt opslaan die boven een bepaalde temperatuur moeten blijven.

Verder kunnen wij u houten containers voor opslag (en transport) aanbieden. Die kunnen in een standaard 20ft of 40ft container geplaatst worden. Deze containers kunt u huren en of kopen. Dus heeft u de mogelijkheid om uw container tijdelijk bij ons op te slaan, en kunt u hem later meenemen om elders te lossen. U kunt de container, na koop, in een stalen container zetten, en vervoeren naar elk gewenste plek ter wereld. Het voordeel is nu niet alleen de snelle laad- en los-tijd (van de stalen container), maar ook, dat uw spullen niet vochtig worden. Het hout absorbeert het vocht.

 

Hier vermelden wij onze sleutelservice. Wanneer u een extra sleutel van uw ruimte wilt, dan verzorgen wij dit voor u direct. Wij hebben onze eigen sleutelkopieermachine. Naast het voordeel dat u voor een kopie van een sleutel bij een externe sleutelservice relatief veel tijd kwijt bent met het risico dat deze sleutel niet (goed) past (dus gedoe), leveren wij de sleutel direct. En die past gegarandeerd. Wij checken hem immers zelf.

 

NIEUW     NIEUW    NIEUW     NIEUW
Sinds kort kunt u ook ruimtes huren in ons ‘Blauwe Pand’. Hierin kunnen wij geconditioneerde ruimtes aanbieden. Dit betekent dat de ruimten verwarmd zijn. Op de eerste etage kunnen wij ook kantoorruimten aanbieden. Het gaat dan om kantoor-units op tijdelijke basis. In dit pand is ook internet, dat aangesloten is op glasvezel.

NB: Dit pand beheren en exploiteren wij voor derden.

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.