Opslag in een niet specifiek voor u afgesloten ruimte.

U moet zich dit voorstellen als een ruimte die voor een beperkt aantal personen toegankelijk is. Dus een ruimte waar niet alleen u, maar meerdere mensen of bedrijven hun spullen hebben opgeslagen. Als we dit concept vergelijken met het concept van de bekende opslagbedrijven dan is het voordeel dat bij De Staalfabriek men spullen van grote afmetingen kan opslaan. Bijvoorbeeld een mast (van een schip) die langer is dan 6 meter kan men bij de bekende opslagbedrijven niet opslaan (voor dergelijke opslagwensen sturen zij klanten naar ons door), maar wel bij De Staalfabriek. Heeft u dus iets ‘excentrieks’ op te slaan; kom langs en wij adviseren u graag.

 

Iedereen die hier zijn spullen heeft opgeslagen kan bij zijn spullen door zich eerst te melden bij ons op kantoor. Wij geven onze klant toegang tot de ruimte, om er zijn spullen weg te halen, of erbij te plaatsen. Wij houden toezicht erop, dat onze klant uitsluitend zijn spullen zal weghalen. En als hij spullen erbij plaatst, wijzen wij de plek aan die op dat moment het meest geschikt is. Het voordeel voor de klant is, dat hij alleen voor de plek betaalt die zijn spullen in beslag neemt (oppervlakte van de footprint). Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Het buitenterrein is afgezet. Op de inrijpoorten is camerabewaking.

 

Wanneer de opgeslagen spullen geen strikte privacy vereisen, kunnen wij de ruimte afbakenen met  afzetlinten.  Ook kan dit als de klant dit wenst om zeker te zijn dat hij zijn spullen kwijt kan op de voor hem gereserveerde plek.

 

Op alle diensten van De Staalfabriek zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing.